askew
Cycling Tourist Group
|
Post by askew on Jun 11, 2008 12:18:01 GMT 1
Salve, Ieri seara mi-a sarit in ochi threadul de peloton din HT si am zis sa incerc si eu. Asa ca mi-am facut echipa. Am citit aseara pe wiki, am cam inteles cum sta treaba, insa parca tot nu mi-e clar. Am luat antrenor cu 20 la mountain, restul pe 0. Asa pareau recomandarile, sa fie cu 20 la una. Am inteles ca e pe viata. Pot sa il cresc putin cate putin la alte skiluri (de ex: fitness)? Sau va tb sa il dau afara si sa angajez altul dupa o vreme? De unde pot sa castig bani? Doar castigand curse? Nicaieri nu am gasit care sunt procentajele cu articolele pentru suporteri... imi puteti da si mie recomandari cam cate articole tb cumparate pentru 3320 suporteri si un adaos comercial de 50%? Cate 20 din fiecare se vand? E mult, e putin? Astept sa imi dati un ordin de marime, nu un raspuns exact Piata de transferuri este stabila, ori sunt fluctuatii mari de pret in functie de zi, ora, noroc? Cand imbatranesc jucatorii? Toti in aceeasi zi? Care zi? Sper ca nu am intrebat prea mult...
|
|
askew
Cycling Tourist Group
|
Post by askew on Jun 11, 2008 12:20:36 GMT 1
Si pana la ce varsta se merita un ciclist a fi antrenat?
|
|
|
Post by rarau on Jun 14, 2008 0:22:03 GMT 1
Si pana la ce varsta se merita un ciclist a fi antrenat? pana cand consideri tu. eu antrenez inclusiv de 32-33 de ai. Probabil ca pana la 26 de ani dar asta depinde de jucatori. Preferabil e sa antrenezi 25 in fiecare saptamana, nu mai multi sau mai putini.
|
|
|
Post by rarau on Jun 14, 2008 0:27:25 GMT 1
Salve, Ieri seara mi-a sarit in ochi threadul de peloton din HT si am zis sa incerc si eu. Asa ca mi-am facut echipa. Am citit aseara pe wiki, am cam inteles cum sta treaba, insa parca tot nu mi-e clar. Am luat antrenor cu 20 la mountain, restul pe 0. Asa pareau recomandarile, sa fie cu 20 la una. Am inteles ca e pe viata. Pot sa il cresc putin cate putin la alte skiluri (de ex: fitness)? Sau va tb sa il dau afara si sa angajez altul dupa o vreme? De unde pot sa castig bani? Doar castigand curse? Nicaieri nu am gasit care sunt procentajele cu articolele pentru suporteri... imi puteti da si mie recomandari cam cate articole tb cumparate pentru 3320 suporteri si un adaos comercial de 50%? Cate 20 din fiecare se vand? E mult, e putin? Astept sa imi dati un ordin de marime, nu un raspuns exact Piata de transferuri este stabila, ori sunt fluctuatii mari de pret in functie de zi, ora, noroc? Cand imbatranesc jucatorii? Toti in aceeasi zi? Care zi? Sper ca nu am intrebat prea mult... If your cyclist reaches a next skill level, you will get a notification of your assistant in the 'News' section. Don't expect your cyclists to 'pop' every week. It takes at minimum 5 or 6 weeks (and sometimes up to 11 weeks) to reach a new skill level in the best circumstances. Starting from August the 15th there is a new rule concerning training. From now on, the lower the skill is the faster the training will be. So a cyclist will train faster from 5 to 6 than from 10 to 11. Also with these new rules comes that only cyclists with high future ability will be able to reach 20 in a skill (cyclists with 20 FA will take about 9 to 10 seasons to reach 20) Trainer Training It is possible to train your trainer in any skill for a cost of 10.000€ for each training session. The trainer will increase in the trained skill by 1 point each session. The maximum for each skill is 20, if you train a trainer in a skill where their level is already 20 there will be no benefit. Trainer Skill Decreases After fixed periods of time the trainer will lose 10 points in a random skill. Only the skills within a range of 5 skill points from the trainers highest skill will be considered for the decrease. The first time a skill will decrease is 2 seasons (36 weeks) after you hired the trainer. From then on, it will be every season (16 weeks). parerea mea e sa ai un antrenor cu 20 munte, iar peste 36 de sapt va avea 10 munte, atunci il schimbi si iti iei cum vrei. Eu unul asa fac, pana saptamana asta am avut antrneor cu 20 de munte, azi il schimb, inca nu stiu cu ce. parerea mea e ca nu merita sa-l cresti. bani din curse, transferuri si tricouri. nu stiu de fluctuatii pe tl, eu doar vand daca nu iti convine pretul de vanzare poti bida peste jucatorul tau. Ciclistii inbatranesc cand incepe noul sezon. Toti in aceeasi zi.
|
|
askew
Cycling Tourist Group
|
Post by askew on Jun 14, 2008 22:39:14 GMT 1
Multumesc, clare raspunsurile Daca am ajuns deja pe minus e grav? Estimation de la semaine prochaine : -15 479,00 €
|
|
|
Post by rarau on Jun 30, 2008 0:46:09 GMT 1
Multumesc, clare raspunsurile Daca am ajuns deja pe minus e grav? Estimation de la semaine prochaine : -15 479,00 € e nimica toata, insa incearca sa ramai pe plus, nu e greu, nu cumpara scout. parca la -500.000 falimentezi, nu stiu sigur, scrie in reguli.
|
|