|
Post by ando on Dec 11, 2007 21:04:46 GMT 1
rarau:/Pai scrie si tu cui adresezi mesajul ca pare ca am acuzi pe mine ca daca nu-mi ziceai tu probabil nici nu stiam de problema asta. Nu fi nici chiar atat de paranoic incat sa nu mai scrii de teama ca doar e nu e vina ta ca sa intamplat ce s-o intamplat. Fix first, find the quilty ones later
|
|
|
Post by rarau on Dec 11, 2007 23:26:36 GMT 1
ho, ma, ai drepetate primul paragraf era pentru tine (ando) si iti ziceam sa nu ii mai pomenesti numele tipului si al 2 paragraf era pentru y si il intrebam daca el a kilarit jucatoii creatorului jocului sau acum tot ce se intampla rau in joc i se pune lui in cap. nu-s ma paranoic dar nu mi se pare ok sa taducem ceva de pe forumul roman doar pentru ca a postat un anumit user aici si gata vor strainii sa afle ce spune. nu te acuz de nimic ai dreptate am scris necitet mesajul meu.
|
|
|
Post by ando on Dec 12, 2007 10:14:10 GMT 1
Pai nu mi se pare ca avem ceva de ascuns aici pe forum, cum o spus si la el nu prea o creat problema cu doar o scos-o in evidenta, cam exagerat recunosc, dar avand in vedere ca IP are backupuri nu prea o stricat nimic defapt Problema era si inainte de a o exploata el si e grava mi se pare normal sa fie corectata. Pe de alta parte fiecare joc o trecut prin crize de astea asa ca nu mi se pare nimic iesit din comun.
|
|
|
Post by rarau on Dec 12, 2007 12:42:37 GMT 1
Pai nu mi se pare ca avem ceva de ascuns aici pe forum, cum o spus si la el nu prea o creat problema cu doar o scos-o in evidenta, cam exagerat recunosc, dar avand in vedere ca IP are backupuri nu prea o stricat nimic defapt Problema era si inainte de a o exploata el si e grava mi se pare normal sa fie corectata. Pe de alta parte fiecare joc o trecut prin crize de astea asa ca nu mi se pare nimic iesit din comun. dap, asa e ce faci cu mesu ala? ca iti scriu si nu raspunzi deloc daca esti ocupat se poate da log out de pe mess sa vezi ce te rup la rm cand te prind intr-un meci sau sper sa jucam in Cupa sa fac scorul Cupei cu tine ;D
|
|
|
Post by ando on Dec 12, 2007 13:20:57 GMT 1
Eu nu am primit niic un mesaj pe mess de la tine desi am vb cu vreo 2 dimineata asta. Probabil e o problema de la tine. La rm ma rupi, da-ti fac acatiste si ti se rup si ceilalti 14 totulari =)) ... just jking pacat de pico ala al tau sau cum il cheama
|
|
|
Post by rarau on Dec 12, 2007 19:41:47 GMT 1
Eu nu am primit niic un mesaj pe mess de la tine desi am vb cu vreo 2 dimineata asta. Probabil e o problema de la tine. La rm ma rupi, da-ti fac acatiste si ti se rup si ceilalti 14 totulari =)) ... just jking pacat de pico ala al tau sau cum il cheama am deja 2 , so nu 1, rupti deci de la 1 ian back in business la peloton ;D
|
|
|
Post by ando on Dec 12, 2007 19:45:28 GMT 1
yup from jan 1st the bike riding cabbages from rarau are back to haunt all the dogs crossing TDF roads poate ma bag si eu de la 1 ian
|
|