cronchi
U23 Developm. Team
|
Post by cronchi on Nov 13, 2007 16:30:59 GMT 1
deci am inteles ca va fi acel training pool in care poti introduce maxim 25 de ciclisti pentru ca eficienta antrenamentului sa fie 100%.acum vine intrebarea...pot tine 30 de ciclisti dar,doar 25 sa se antreneze???
|
|
|
Post by fcamzacea on Nov 23, 2007 7:48:12 GMT 1
corect
|
|
|
Post by rarau on Dec 5, 2007 9:10:31 GMT 1
ce facem si noi sa devina forumul nostru activ ?
|
|
|
Post by ando on Dec 10, 2007 20:18:33 GMT 1
miss the good old days bafta rarau (doar in trecere nici nu mai stiam parola )
|
|
|
Post by rarau on Dec 10, 2007 21:09:56 GMT 1
miss the good old days bafta rarau (doar in trecere nici nu mai stiam parola ) cre' ca pai fa-le din nou
|
|
|
Post by ando on Dec 10, 2007 21:17:26 GMT 1
daca schimba felul stupid cum se simuleaza cursele poate am sa-mi fac o echipa, dar slabe sanse
|
|
valex
Cycling Tourist Group
|
Post by valex on Dec 11, 2007 8:16:56 GMT 1
Din cite am inteles, toate deciziile le ia doar IP. Asa ca slabeai speranta.. Pacat, un pic de cizelari si ar fi joc superb
|
|
|
Post by boucthesurvivor on Dec 11, 2007 9:28:57 GMT 1
Din cite am inteles, toate deciziile le ia doar IP. Asa ca slabeai speranta.. Pacat, un pic de cizelari si ar fi joc superb Someone for a translation, please?
|
|
|
Post by ando on Dec 11, 2007 12:48:29 GMT 1
From what i know all the decisions are up to IP So that mean slim chances ... Too bad, with a bit of fine tunning it would be a great game!
A rough translation.
I agree with you, i myself quit cause of the bad implementation of the game engine (but was also upset by another online game so i quit all) but what you did is not the best way (maybe the worse possible) even if what you did didn't really cause anything, the problem was there. Still doesn't make u less guilty. I don't know asp but from what i know of "SQL injection" seems to be a basic programming mistake. (i think asp has some way of controlling the content of forms, maybe a way to correct this problem is to "parse" the data entered in forms so it can't trick the sql syntax, but like i said my programming skills are basic at best).
Valex sincer te inteleg da cred ca ai mers putin prea departe, mie sincer IP imi raspundea la mesaje, dar nu era deloc deschis la schimbarile propuse. Nu stiu cum e acum, dar cand am plecat eu cursele erau practic toate niste contratimpuri mai lungi cu o grupare stupida a ciclistilor (ca un meci de fotbal in care se dau doar cate 1-2 serii de penaltiuri si gata, e absurd) si nu avea mai nimic din farmecul sportului numit ciclism. Plus economia era super dezechilibrata (tin minte ca promovasem in prima liga franceza, aveam niste super ciclisti pe munte si vreo 3 mil in cont si un numar foarte mare de suporteri), antrenamentul e total aiurea (nu seamana iar deloc cu ciclismul), youth scout ala e prea banal si inflexibil. Totusi ideea de baza e buna, dar trebuie lucrata.
|
|
|
Post by boucthesurvivor on Dec 11, 2007 12:54:57 GMT 1
Thanks.
|
|
|
Post by ando on Dec 11, 2007 12:59:29 GMT 1
You're welcomed
|
|
|
Post by rarau on Dec 11, 2007 16:03:51 GMT 1
You're welcomed ce curiosi is strainii la posturile colegului, nu-l mentionez ca iar sar pe noi ca de ce vorbim in romana pe forumul roman ?
|
|
|
Post by ando on Dec 11, 2007 16:18:27 GMT 1
Pai doar nu noi romanii am creat problema, unul dintre noi doar o exploatat-o (putea f bine sa profite si sa nu spuna) poate are intentii bune dar felul in care o actionat e de blamat. Si cine o zis ca numai un roman o profitat de exploitul asta? Crezi ca nici un strain nu stia de eroarea asta? Valex pune pe forum daca vrei ce campuri din form ti-au dat posibilitatea sa pacalesti sintaxa ? Asta poate demonstra daca ai bune intentii? (eu sincer tind sa te inteleg, desi nu aprob)
|
|
|
Post by rarau on Dec 11, 2007 19:43:43 GMT 1
zi si tu in loc de numele lui, x , y ceva asemaanator, ca daca nu asta o sa fie cel mai citit topic din forum ;D apropo tu i-ai afara toti jucatorii seflui jocului, nu ma exprim altfel ca sa nu intelegeaga starainii ce spun cread ca nu o sa maai scriu nici romuneste sa se chinue astia cu translatoreele ;D p.s noi glumim dar treaba e serioasa
|
|
|
Post by platon on Dec 11, 2007 19:54:35 GMT 1
mda, chiar mi se parea dragut jocul asta.
|
|