chirila
Cycling Tourist Group
|
Post by chirila on Apr 24, 2007 18:10:40 GMT 1
am inceput sa joc acest manager destul de increzator... azi am avut prima etapa si am observat k cel mai bun ciclist al meu a venit cam pe 30 sunt in divizia 2:3 si nu prea stiu ce sa fac... mi-am luat un antrenor ..cu 5 flat si 5 mountain mi-am luat un scout.. da as dori niste sfaturi pentru inceput.. ce sa fac ? ce sa nu fac? plz daca vreti sa mai imi impartasiti si mie din experientza voastra ma gasiti p id ul de mess raduchirila2002 bafta! radu
|
|
|
Post by drujbaru on May 3, 2007 12:57:58 GMT 1
si eu as fiinteresat de sfaturi, au am luat antrenor 20 montain, dar fara scouter.
|
|
sandman
Cycling Tourist Group
|
Post by sandman on May 3, 2007 22:12:33 GMT 1
si eu as fiinteresat de sfaturi, au am luat antrenor 20 montain, dar fara scouter. Pai...ai facut o alegere buna cu antrenoru... ar fi o idee buna sa i maresti salariu ==> ciclistii vor creste mai repede. Scouteru nu e necesar la inceput...daca n ai bani sa ti iei unu cu 20 nu are rost.... Performante nu prea o sa ai la inceput...rabdare...ciclistii o sa ti creasca cu timpu...ai grija sa nu retrogradezi... Ciclistii sa ii alegi in functie de teren si ai grija la fitnes ... eu cand incep cursa noua ii bag doar pe aia cu 100% fitnes... citeste si FAQu Succes !
|
|
|
Post by danidcn89 on May 7, 2007 15:40:52 GMT 1
mi-am luat un antrenor ..cu 5 flat si 5 mountain mi-am luat un scout..
mare greseala antrenor trebuia sa.ti iei cu 20 ceva si restu 0 sau 20 ceva si 20 fitnes dar cum ai luat tu nu te ajuta deloc ... scout banuiesc ca nu ai luat cu perception prea mare deci alta greseala ...
|
|
|
Post by fcamzacea on May 9, 2007 12:06:16 GMT 1
si eu as fiinteresat de sfaturi, au am luat antrenor 20 montain, dar fara scouter. Pai...ai facut o alegere buna cu antrenoru... ar fi o idee buna sa i maresti salariu ==> ciclistii vor creste mai repede. Interesanta opinia asta , tu asa ai facut si ai observat ciclistii crescand mai repede ? ca daca e asa ii maresc si eu salariul si cam cu cat ?
|
|
sandman
Cycling Tourist Group
|
Post by sandman on May 9, 2007 17:54:12 GMT 1
Pai...ai facut o alegere buna cu antrenoru... ar fi o idee buna sa i maresti salariu ==> ciclistii vor creste mai repede. Interesanta opinia asta , tu asa ai facut si ai observat ciclistii crescand mai repede ? ca daca e asa ii maresc si eu salariul si cam cu cat ? Da...Marindu-i salariu ii va creste moodu => creste eficienta( e valabil si pt ciclisti si scouter) Dai la Training apoi Contract options si Submit offer( apare scris cat castiga si cat ar vrea sa castige) Dupa fiecare marire de salariu ii va creste moodu in ordinea urmatoare : content(normal) - pleased - happy - very happy - delighted. PS: Al meu e delighted.
|
|
|
Post by fcamzacea on May 10, 2007 18:19:24 GMT 1
tu ce echipa ai ?
|
|
sandman
Cycling Tourist Group
|
Post by sandman on May 10, 2007 18:24:38 GMT 1
CS Dunarea (Romania 2:3) Aia de pe primu loc ;D
|
|
ktlnl
Cycling Tourist Group
|
Post by ktlnl on Jun 2, 2007 13:17:52 GMT 1
am intrat de curind in acest loc si as vrea sa stiu de ce jucatorii mei au ajuns la 5%fitness dupa 3 curse iar jucatorii adversarilor din grupa mea au intre 50 si 80 5 fitness
|
|
|
Post by rarau on Jun 3, 2007 17:19:45 GMT 1
am intrat de curind in acest loc si as vrea sa stiu de ce jucatorii mei au ajuns la 5%fitness dupa 3 curse iar jucatorii adversarilor din grupa mea au intre 50 si 80 5 fitness ce antrenor ai ? ai dat cumva 100 % in loc de 70 % ?
|
|
ktlnl
Cycling Tourist Group
|
Post by ktlnl on Jun 5, 2007 19:54:59 GMT 1
am antrenor pt munte ,nivel 13 da ,am dat 100 la suta
|
|