|
Post by fcamzacea on Apr 10, 2007 16:21:03 GMT 1
Stie cineva vreun site unde sa vezi participantii la o cursa si palmaresul lor . Dar in afara de eurosport ca acolo nu vad ciclistii care participa acum in Turul Bascilor
|
|
|
Post by schumacher999 on Apr 23, 2007 16:56:57 GMT 1
Stie cineva vreun site unde sa vezi participantii la o cursa si palmaresul lor . Dar in afara de eurosport ca acolo nu vad ciclistii care participa acum in Turul Bascilor Cred ca daca intrebi pe forumul international, ai mai multe sanse sa primesti raspuns. Nu stiu daca sunt multi romani pasionati de ciclism.
|
|
|
Post by rarau on Apr 24, 2007 0:52:45 GMT 1
Stie cineva vreun site unde sa vezi participantii la o cursa si palmaresul lor . Dar in afara de eurosport ca acolo nu vad ciclistii care participa acum in Turul Bascilor Cred ca daca intrebi pe forumul international, ai mai multe sanse sa primesti raspuns. Nu stiu daca sunt multi romani pasionati de ciclism. is destui.
|
|
|
Post by schumacher999 on Apr 28, 2007 9:10:06 GMT 1
Cred ca daca intrebi pe forumul international, ai mai multe sanse sa primesti raspuns. Nu stiu daca sunt multi romani pasionati de ciclism. is destui. Si de ce nu i-a raspuns nimeni? ;D Sal si aici Dl. Rarau
|
|
|
Post by fcamzacea on May 9, 2007 11:58:09 GMT 1
Si de ce nu i-a raspuns nimeni? ;D Chiar asa . o sa incerc pe global ca aici nu stie nimeni ;D
|
|
|
Post by rarau on May 25, 2007 2:33:30 GMT 1
Si de ce nu i-a raspuns nimeni? ;D Sal si aici Dl. Rarau salutare domnu schumu
|
|