nete66
Cycling Tourist Group
|
Post by nete66 on Jan 29, 2007 16:27:33 GMT 1
Probabil ca din momentul in care se vor aseza lucrurile lumea va migra de pe conferinta HT pe acest forum. Oricum din cei multi care si-au facut echipe o mare parte nu a participat nici macar la o cursa, daramite sa posteze pe forum.
|
|
|
Post by ando on Jan 29, 2007 22:35:22 GMT 1
Formatull conferintei din ht e mai atractiv! eu cel putin urasc felul asta de forum (destul de greu de urmarit pana te obisnuiesti)! Oricum multi vor renunta si vor ramane doar cei pe care jocu i-a "prins" dar cu timpul se vor inscrie altii, oricum pg deocamdata artaa mai mult ca un beta si e foarte departe de varianta finala spun eu
|
|
|
Post by schumacher999 on Jan 30, 2007 16:26:06 GMT 1
Salut. uitati un format de forum atractiv. Pacat ca adminii Peloton nu il folosesc. rugbymaniaro.forumfree.net/Si daca vreti sa jucati un manager online de rugby www.rugbymania.netAcum va spun si eu salut. Imi place si mie pelotonul.
|
|
|
Post by opripom on Jan 31, 2007 15:35:56 GMT 1
Voi pe ce va axati: tururi mari sau tururi mici? Intreb in ideea ca e mult prea greu sa participi in ambele directii cu gandul de a face performanta.
|
|
|
Post by schumacher999 on Feb 1, 2007 7:25:42 GMT 1
Voi pe ce va axati: tururi mari sau tururi mici? Intreb in ideea ca e mult prea greu sa participi in ambele directii cu gandul de a face performanta. Eu am participat la toate competitiile pana acum. Intradevar e camm greu. Insa acolo unde nu am sanse particip cu rutierii mai varza si eventual doat 3.
|
|
|
Post by ando on Feb 1, 2007 9:34:08 GMT 1
eu am un singur obiectiv clar: Tour de France! Nu vreau sa promovez ci sa-mi construiesc o echipa deocamdata, desi pana acum am reusit sa castig 2 curse (si turul tarii bascilor)!
|
|
nete66
Cycling Tourist Group
|
Post by nete66 on Feb 1, 2007 13:48:42 GMT 1
Eu am doi ciclisti mai rasariti si pe unul il pastrez pentru cursele de o zi mai rasarite in timp ce pe celalat il pastrez pentru marile tururi. Sper sa castig Turul Italiei si sa fac o figura cat mai frumoasa in Turul Frantei cu el mai ales ca are 18 ani. Restul curselor le "alerg" cu cati ciclisti este posibil, de exemplu in Turul Romandiei o sa am doar 3 verze.
|
|
|
Post by schumacher999 on Feb 1, 2007 16:48:21 GMT 1
eu am un singur obiectiv clar: Tour de France! Nu vreau sa promovez ci sa-mi construiesc o echipa deocamdata, desi pana acum am reusit sa castig 2 curse (si turul tarii bascilor)! Daca se face liga Romana nu va trebui sa ne mutam acolo?
|
|
|
Post by opripom on Feb 2, 2007 2:37:22 GMT 1
Nu suntem obligati, dar eu imi las echipa de aici daca se face liga noastra. Si am gasit inca un motiv in plus pentru asta: my.statcounter.com/project/standard/country.php?project_id=2228976Daca nu merge linkul sa stiti ca e vorba de statistica site-ului unde pe primul loc sunt belgienii ca numar de accesari, iar pe locul doi romanii (in functie de IP). Totodata orasul cu cele mai multe accesari ale site-ului este Antwerp, iar al doilea este Bucuresti ... So, go figure! edit: Eu am un singur ciclist foarte bun, vreo doi-trei bunicei si restul varza ... Si nu am castigat nicio cursa pana acum. Poate e si managerul varza.
|
|
|
Post by schumacher999 on Feb 2, 2007 14:33:38 GMT 1
Pai de aceea eu nu ma chinui sa dezvolt echipa actuala. Ca o voi parasi si voi face una in Romania.
|
|
|
Post by ando on Feb 7, 2007 17:06:05 GMT 1
pelotonro.110mb.com/index.php nu e inca gata (deh sesiunea si o amigdalita cat o gutuie ( )dar e pus FAQ (mai sunt mici greseli care vor fi insa remediate in curand)
|
|
beaver
Cycling Tourist Group
|
Post by beaver on Feb 7, 2007 19:33:22 GMT 1
in turul frantei vor participa echipe din toate ligile sau doar din liga(seria) din care facem parte?
|
|
|
Post by ando on Feb 7, 2007 20:14:45 GMT 1
toate competitille sunt pe divizii si toate diviziile au acelasi program
|
|
andyioan
Cycling Tourist Group
|
Post by andyioan on Feb 7, 2007 20:39:32 GMT 1
Voi pe ce va axati: tururi mari sau tururi mici? Intreb in ideea ca e mult prea greu sa participi in ambele directii cu gandul de a face performanta. tururi mari am un avantaj cu antrenor si pentru fitness si recuperez 35 intr-o saptamana asta pana fac ceva bani dupa mai vad eu
|
|
|
Post by ando on Feb 7, 2007 20:44:00 GMT 1
daca ai primit 3-4 ciclisti buni la inceput (macar 1 complet si cu 4 munte) te tii pe fitness, dar calculeaza si altfel daca stai 1 sezon pe fitness clar colegii de serie or sa avanseze ca ei antreneaza (mai ales cei cu munte si plat sau sprint) si n-o sa mai fii chiar asa mult avantajat de antr de fitness si apoi va trebui sa schimbi deci o cheltuiala in plus ideea cred eu e cand ai bani sa iei un antrenor 20 fitness si 20 altceva (nu e cazul pt un incepator)! si in plus se poate prin antr sa mai faci si ceva banutzi daca vinzi ceva mai tarziu asa ca antr de fitness e riscanta afacere zic eu
|
|